ข่าวกีฬา

ยังไม่จบม.ต้น! ดาวรุ่งมายอร์ก้าทำสถิติเป็นนักเตะอายุน้อยสุดลงสนามในลาลีก้า

ลูก้า โรเมโร

Crypto and Banking

We recommend the following high-quality options for secure Bitcoin transactions and online banking services:

BTC and ETH QR code generator websites

This collection comprises of a variety of online platforms, designed to generate QR codes for Ethereum (ETH) and Bitcoin (BTC) addresses. These websites offer a user-friendly interface with step-by-step guides to help users create custom QR codes that serve as a direct channel to their crypto wallet addresses. Users could conveniently use these generated QR codes for transactions, thus making the process of sending and receiving cryptocurrencies faster and more efficient. The collection includes online tools with different features such as customization of QR codes, error correction capability, and optional encryption for extra security. The generated QR codes from these sites can be used in print and digital format which are scannable with most smartphone cameras or QR code scanner apps. These websites work as powerful tools for streamlining cryptocurrency transactions and promoting the wider use of digital currencies.

CRA Login Canada Revenue Agency

CRA Login section including CRA My Account login, CRA representing a client, CRA business login, MyCRA Login and more. Canada Revenue Agency.


Last updated: March 20, 2024
by and Alex Morrell is a senior correspondent at Business Insider covering Wall Street at large.

ดาวรุ่งอนาคตไกลของเรอัล มายอร์ก้าอย่าง ลูก้า โรเมโร ทำสถิติกลายเป็นผู้เล่นที่มีอายุน้อยที่สุดในการลงสนามในศึกลาลีก้าของสเปนได้เป็นที่เรียบร้อยแล้ว และยังได้รับโอกาสลงประเดิมสนามเป็นนัดแรกในลีกสูงสุดของฟุตบอลสเปนเป็นครั้งในชีวิตด้วยวัยเพียง 15 ปี กับอีก 215 วันเท่านั้น

ลูก้า โรเมโร ได้รับโอกาสลงสนามในเกมที่เรอัล มายอร์ก้าพ่ายแพ้ต่อเรอัล มาดริดไปด้วยสกอร์ 2-0 โดยถูกเปลี่ยนลงมาเป็นตัวสำรองในนาที่ 83 ของการแข่งขัน ทำให้เจ้าตัวกลายเป็นนักเตะที่มีอายุน้อยที่สุดที่สามารถลงเล่นในลาลีก้าสเปนคนใหม่ทันที ทำลายสถิติของซานซอน อดีตนักเตะของเซลต้า บีโก้ ที่ทำไว้ตั้งแต่ปี 1939 ซึ่งเป็นสถิติเก่าที่อยู่มายาวนานถึง 80 ปีเลยทีเดียว

โดยดาวรุ่งรายนี้เคยเกือบได้เป็นนักเตะเยาวชนของบาร์เซโลน่าด้วย แต่เจ้าตัวเลือกย้ายมาอยู่กับเรอัล มายอร์ก้า เพื่อโอกาสในการลงสนามที่มากกว่า ด้วยลีลาการเล่นที่โดดเด่นทำให้เจ้าตัวได้รับฉายาว่าเมสซี่เม็กซิกัน แต่อย่างไรก็ตามเจ้าตัวก็ถือ 3 สัญชาติ ได้แก่ เม็กซิโก สเปน และอาร์เจนติน่า ซึ่งล่าสุดเจ้าตัวเลือกลงรับใช้ทีมชาติอาร์เจนติน่าชุดอายุไม่เกิน 17 ปี ไปเป็นที่เรียบร้อยแล้ว

 

สนับสนุนโดย UFABET